Produsul a fost adăugat. Vezi coșul de cumpărături

Pagina principala

BLOG
Vrei să fii mai energic de dimineață?

Încearcă ceaiul nostru din amestecuri de plante și busuioc care îți va oferi energia, de care ai nevoie.

Citeşte mai departe
Siropul de pin

Siropul de pin. Uimitoarele beneficii ale mugurilor de pin.

Citeşte mai departe
Miere VS zahăr

Care ar fi motivele pentru a înlocui zahărul cu mierea de albine? Putem pune semnul de egalitate între ele?

Citeşte mai departe
Știai că...?

Pe lângă minunatele ceaiuri, miere și alte bunătățuri sănătoase pe care le facem din materia primă de la Mănăstirea Zăbriceni din r. Edineț, călugării de aici folosesc în calitate de resursă energetică biogazul — un proiect unic în Republica Moldova.

Citeşte mai departe
Ce spun nutriționiștii despre miere?

Mierea este cel mai vechi îndulcitor natural și cel mai complex antibiotic natural, un aliment unic cu valori energetice ridicate

Citeşte mai departe
Gălbenelele — “florile de aur” ale sănătăţii şi frumuseţii

Numeroasele virtuţi terapeutice ale acestor plante le puteți găsi chiar în ceaiurile noastre ecologice, procurându-le online

Citeşte mai departe
De ce Ivan-ceai?

Această plantă, numită și „Ceaiul lui Ivan” sau „Pufulița”, se bucură de o preţuire specială şi este folosită încă din secolul XIII pentru vindecarea şi prevenirea multor boli. 

Citeşte mai departe
DESPRE NOI
Am creat produsele Biocămara pe lângă Mănăstirea Zăbriceni din r. Edineț din dragoste față de oameni și față de ceea, ce facem. Ne doream — să împărtășim cu alții tot, ceea, ce e natural, ecologic, sănătos și gustos. Tot, ce a fost cu grijă și rugăciune adunat de către călugării mănăstirii pe câmpurile ascunse de orașele mari și ambuteiajele zilnice.Am pornit cu pași mici — doar cu două mixuri de ierburi. Emoțiile, care le-am primit de la consumatorii noștri, ne-au inspirat încrederea, că putem mai mult. În prezent ne mândrim și cu o gamă largă de ceaiuri din plante și amestecuri: Bioceai, ceai „Zăbriceni”, Busuioc Moldovenesc, Ivan-ceai, mușețel, gălbenele, levănțică, mentă.Dar și mai mare e bucuria noastră pentru munca, prin care putem face pe cineva mai fericit, chiar dacă merge vorba despre o cană de ceai, o lingură de miere sau sirop.
Recenzii

Nicolae Slivca

Personal, am avut de mai multe ori ocazia să savurez gustul deosebit și calitățile benefice ale acestei băuturi sănătoase. Dacă ar fi să fac o comparație aș asemăna ceaiul Biocămarii din incinta Mănăstirii Zăbriceni cu mierea, precum albinile răzbat distanțe nemăsurate să adune acea dulceață naturală la fel și amestecul acestor plante naturale sunt bine alese, culese, uscate și combinate în mod tradițional și oferite nouă pentru a beneficia de calitățile multiple și aromele captante, împreună cu familia, alături de prieteni sau singuri în fața poveștii unei cărți preferate.

Elena Opincă

Selecția de ceiauri Biocămara sunt o mică răsfățare pentru orice moment al zilei. Proaspăt culese de pe câmp și prelucrate cu mare iscusință, Biocămara oferă o selecție unică de plante reconfortante, blânde și în același timp plăcute la gust. Consumăm cu întreaga familie de 2 ani ceaiurile Biocămara și recomandăm cu încredere acest produs.

Nederiță Ana

Ceaiurile reprezintă o bună alegere atunci cînd vine vorba de relaxare, detoxifierea organismului, întărirea imunității ș.m.d. De aceea, aleg cu grijă cine este producătorul. Biocămara mi-a insuflat încrederea în ce privește calitatea ceaiurilor, fiind certificate ecologic. Recomand tuturor celor care doresc să se bucure din plin de gusturi aromate ale plantelor naturale!

Daria Pruteanu

Produsele mele iubite:ceaiul «Zăbriceni»  și miere cu mintă! Fiecare seară la mine se sfârșește cu aceste produse. Miere ușoară, răcoritoare. Este foarte importantă pentru cei care au grijă de figura lor: o linguriță într-adevăr este îndeajuns, ca în totalitate să potolești dorința de dulce și totodată nu să nu provoci daune ireparabile figurei și sănătății!) Ceaiul liniștește, relaxează (îndeosebi după o zi stresantă). De la aceste produse miroase a casă, căldură și comoditate. Mulțumesc companiei pentru ceea ce faceți, că realizați produse minunate.Îndeosebi mă bucură, că totul se fabrică în Moldova. Eu mereu sincer susțin producătorii autohtoni- voi sunteți foarte bravo! Procur și voi procura, la toți recomand!)

Tamara Șchiopu

Produsele de la Biocămara se bucură de credibilitate și trasabilitate completă, mulțumită faptului că sunt certificate ecologic. Or, certificarea ecologică este un proces de garanție a calității, modului de cultivare, prelucrare și ambalare a produselor obținute. Mereu voi procura produse de la Biocămara și îndemn toată lumea să le încerce. Să știți că procurând de la Biocămara, banii Dumneavoastră vor rămâne acolo unde va fi și un viitor mai curat pentru următoarele generații.

Corina Țepeș

Toamna, când se lasă rece, beau ceai, mult ceai! Iar de la o vreme, ceaiurile de la Biocămara, sunt nelipsite în casa noastră. Cel mai recent ceai, Ivanceai fermentat - este analogic ceaiului negru. Iar pentru a ne întări imunitatea recomand mierea naturală cu amestec de propolis și scorțișoară, produs marca Biocămara.

Alexei Micu

De trei ani cultivăm produse ecologice. Am fost surprins de aromele ceaiurilor Biocamara, dar mai mult de dăruirea celor implicați în producerea ecologică. Îmi plac ceaiurile dimineața pe răcoare!
Vezi toate recenziile
Partenerii