Produsul a fost adăugat. Vezi coșul de cumpărături

Despre noi

Imaginează-ți un loc, ascuns de grijile cotidiene și problemele ecologice. Un loc, unde cele mai mari valori o au: natura, liniștea, munca și grija de alții. Ai vrea să te bucuri de ele?

Am creat produsele Biocămara pe lângă Mănăstirea Zăbriceni din r. Edineț din dragoste față de oameni și față de ceea, ce facem. Ne doream — să împărtășim cu alții tot, ceea, ce e natural, ecologic, sănătos și gustos. Tot, ce a fost cu grijă și rugăciune adunat de către călugării mănăstirii pe câmpurile ascunse de orașele mari și ambuteiajele zilnice.


Am pornit cu pași mici — doar cu două mixuri de ierburi. Emoțiile, care le-am primit de la consumatorii noștri, ne-au inspirat încrederea, că putem mai mult. În prezent ne mândrim și cu o gamă largă de ceaiuri din plante și amestecuri: Bioceai, ceai „Zăbriceni”, Busuioc Moldovenesc, Ivan-ceai, mușețel, gălbenele, levănțică, mentă.

Dar și mai mare e bucuria noastră pentru munca, prin care putem face pe cineva mai fericit, chiar dacă merge vorba despre o cană de ceai, o lingură de miere sau sirop.

Lucrăm cu albinile și le admirăm munca lor. Probabil din cauza aceasta suntem pasionați de căutarea gusturilor noi a mierii și amestecturilor din ea: miere de tei, miere de mai, poliflorală, miere cu mentă, miere cu nuci, miere cu ghimbir, miere cu propolis și scorțișoară, miere cu cuișoare, miere cu chimen ș.a.


De la bun început am pus mare accent pe sănătate.


Bio — înseamnă natural, deci sănătos. Iată de ce am creat și o linie nouă de siropuri: din flori din păpădie și din muguri de brad și pin.Suntem inspirați de clienții noștri fideli și de cei, pe care abia urmează să îi cucerim. Cu mare drag sperăm să fii și tu unul din ei.


Succesele noastre:

- începând cu anul 2013, ceaiurile noastre sunt certificate ca produse ECO

- în anul 2016 am obținut indicația geografică „Ceai de Zăbriceni”

- în anul 2017 Biocămara a fost desemnată „Cel mai bun antreprenor al anului 2017”